Ribersborg

Värmländska Sällskapet i Skåne


Lunchmöte torsdagen den 21 mars klockan 13:00

Sällskapet brukar ju träffas en gång per månad under trevliga former – på kvällstid – i Malmö på restaurang Wega eller på Thulehems restaurang i Lund.

Vi tycker det är så trevligt med våra värmländska kvällar om än det ibland kan kännas att vi har för tätt med träffar på kvällstid.


Styrelsen har därför föreslagit att ibland ha lunchmöten mellan de ordinarie möteskvällarna. Då ges de som inte önskar vara ute på kvällarna en chans att träffa sina värmländska vänner på dagtid.


En lämplig restaurang är då Restaurang Ribersborg där man kan vara många och maten är bra. En dagens rätt med smör & bröd, stor salladsbuffé, lingondricka och kaffe kostar 85 kr. De serverar också varierande ”lunchtips” från 85 till 135 kr (fläsk- eller laxfilé) förutom á la carten och valfria drycker. Betjäningen och lokalerna är trevliga.


Vi har föreslagit Restaurang Ribersborg då den har många fördelar med sin tillgänglighet och  närhet till havet. Ett stort plus är att busslinje 32 stannar utanför och att det finns en stor parkeringsplats som är gratis!


Om du har lust att äta en lunch tillsammans med dina värmländska vänner kom då till Restaurang Ribersborg den 21 mars klockan 13.00.

Vi har ingen underhållning utan vi äter lunchen tillsammans så värmländska vänner vi är.


Hör gärna av er till ringflickorna före den 19 mars så vi kan beräkna antalet som kommer.


Eva Jönemo            040-49 99 32

Margareta Stenkil    046-211 65 60

Gunilla Svartvik       046-24 84 12

Välkommen att äta lunch tillsammans med dina värmländska vänner!


Sällskapets nästa kvällsträff blir på Restaurang Wega på Malmö Museer den 18 april. Inbjudan och program presenteras i separat inbjudan.Styrelsen


Karta till Thulehem, Lund

Karta till Odd Fellows lokaler, Malmö

Karta till Wega Museirestaurangen,Malmö