Lunch14

                                   Värmländska Sällskapet i Skåne                                 LUNCHMÖTE TORSDAG 16 OKTOBER  KLOCKAN 13.00Sällskapet brukar träffas  en gång per månad under trevliga former – kvällstid – i Malmö på restaurang Vega eller på Thulehems restaurang i Lund. Vi tycker det är så trevligt med våra värmländska kvällar.


Styrelsen har föreslagit  att ibland ha lunchmöten mellan de ordinarie möteskvällarna – för att ge dem som inte önskar vara ute på kvällarna chans att träffa sina värmländska vänner  på dagtid.


En lämplig restaurang är då Ribersborgs restaurang där man kan vara många, maten är bra – man får en lunch, sallad, måltidsdryck och kaffe för ca 90 kronor. Betjäningen och lokalerna trevliga och ett stort plus är att dels busslinje 32 stannar utanför – och att det finns stor parkeringsplats. Vi har föreslagit Ribersborgs restaurang då den har många fördelar med sin tillgänglighet.


Om du har lust att äta en lunch tillsammans med dina värmländska vänner – kom då till restaurang Ribersborg torsdagen den 16 oktober klockan 13.00. 


Hör gärna av er till ringflickorna före 13 oktober  så vi kan beräkna det ungefärliga  antalet som kommer och boka storlek på bord.

Eva Jönemo                                     040-49 99 32

Margareta Stenkil                           046-211 65 60

Ulla Danielsson                               040-49 91 57

Kommande möten – inbjudan kommer att sändas ut separat


****************************************************************************************


Årsmötet kommer att hållas i Odd Fellow palatset fredagen den 7 november klockan 19.00

Luciakonsert  lördagen 13 december i Pauli kyrka  kl. 16.00 kommer att vara vår  julträff  i år.


****************************************************************************************


Karta till Thulehem, Lund

Karta till Odd Fellows lokaler, Malmö

Karta till Wega Museirestaurangen,Malmö