malmmuseum

Värmländska Sällskapet i Skåne

Karta till Wega Museirestaurangen, Malmö

 

Svart fyrkant markerar var Wega Museirestaurang i Malmö är belägen.


Adress:                 Wega Museirestaurangen

Malmö Museer

Malmöhusvägen 6

211 18 MALMÖ

Tel.  040-12 32 12


www.borgstugan.com

Stor karta:

Liten karta:

Webbmaster: Lars-Göran Nilsson   

web counter

Årsmötet2008 »

Årsmöte avhölls den 22 november. Efter sedvanliga årsmötesförhand-lingar vidtog festligheter med god mat och allsång till "Smokerings" orkester. Alla sjöng för full hals när det var dags med "Vi sjunger Sven-Ingvars". Därefter vidtog dansen som pågick in på småtimmarna. Ett osedvanligt roligt och under-hållande årsmöte.


Luciafirande 2008 »

Den 7 december firade vi lucia genom att deltaga i gudstjänsten i Bosjöklosters anrika kyrka. Guds-tjänsten inleddes med ett luciatåg av ungdomar från orten. Vi fick höra många av de kära julsångerna. Därefter hade Anita Esping Bodén välvilligt ställt sitt hem till vårt förfogande. Vi drack glögg, förtärde våra medhavda kaffe-korgar och hämtade ut våra lotteri-vinster. Ett mycket stämningsfullt arrangemang. Ett stort tack till Anita Esping Bodén.


90-årsjubileum »

Den 11 december 1919 stiftades Värmländska Sällskapet i Skåne. Det är alltså dags att fira vårt 90-årsjubileum. Planering pågår för att årets årsmöte skall uppmärksamma denna händelse. Boka redan nu in den 21 november 2009 då vi håller årsmötet.